„Băieţii în ghete” au încheiat testele cu o victorie în Banatul Sârbesc....

„Băieţii în ghete” au încheiat testele cu o victorie în Banatul Sârbesc. O nouă întărire din Moldova şi pentru ASU Politehnica

0
DISTRIBUIȚI
Foto: zrklik.com

ASU Politehnica s-a impus azi în ultimul test disputat înainte de reluarea campionatului. „Băieţii în ghete” s-au impus pe terenul bănăţenilor de peste graniţă de la Radnicki Zrenjanin (L3), scor 4-2. În acest joc antrenorul Cosmin Petruescu a apelat în premieră şi la moldoveanul Radu Rogac, ultimul sosit în tabăra alb-violetă.

Gazdele au deschis scorul devreme, prin Radosavljević, care l-a învins în minutul 7 pe Munteanu cu un şut plasat. Mera a restabilit egalitatea peste doar cinci minute. Radnicki a trecut apoi din nou în avantaj cu şase minute înaintea pauzei, când Jovanov a profitat de o eroare.

În partea secundă tot Ignea a restabilit egalitatea, de această dată cu un şut de la 18 metri. În minutul 61 timişorenii au trecut în avantaj pentru prima dată în urma reuşitei lui Dros, în timp ce tabela a fost închisă cu trei minute înainte de final de Alin Manea.

La acest joc au asistat circa 200 de spectatori, dintre care 30 veniţi de la Timişoara, conform zrenjaninski.com.

ASU Poli a încheiat perioada de pregătire a mini-returului fără eşec în teste, ce-i drept toţi adversarii au fost de ligă inferioară. „Băieţii în ghete” au obţinut patru victorii şi trei remize în cele şapte partide de verificare susţinute.


Sâmbăta viitoare, de la ora 11, alb-violeţii joacă pe terenul Luceafărului, în runda a 22-a a Ligii a II-a.

FK Radnički: Đurić (Bačko) – Jovanov, Bjelica, Grbić, Savić, Radosavljević, Runjevac, Kovačević, Krstinić, Savanović, Vukelja. Au mai intrat: Matić, Vuković-Lisičić, Kosović, Đurić, Milin, Kondić, Zakić, Malek şi Aćimov.

ASU Politehnica: D. Munteanu – Jurj, Mera, Scutaru, Cherecheș – Dros, Vidrăsan – A. Manea, Ignea, Schieb – Cr. Ene. Au mai intrat: M. Ene, Bedea, Plămadă, Cojocaru și Rogac. Antrenor: Cosmin Petruescu.

Foto: sspolitehnica.ro

Coleg pentru Dros

ASU Poli a făcut astăzi o nouă mutare. Încă un jucător de peste Prut, cu trecut la Zaria Bălţi, echipă de la care a sosit şi mijlocaşul Cristian Dros, s-a alăturat „Băieţilor în ghete”. Ultimul sosit e Radu Rogac (23 ani), fundaşul „străin” aşteptat de Cosmin Petruescu după ce alb-violeţii au pierdut câţiva oameni din defensivă în această iarnă. Acesta a fost internaţional U19 şi U21 al Moldovei, a mai activat la Ungheni şi Petrocub, dar a avut şi două aventuri externe, la Dinamo Samarkand, în Uzbekistan, şi la Tarxien Rainbows, în Malta, formaţie la care a activat în toamnă şi pentru care a bifat opt jocuri, şapte ca titular.

În schimb, după Claudio Kiala, semnat, alb-violeţii l-au redirecţionat şi pe trialistul Lucas Fabricio către Lugoj, CSM-ul l-a testat deja contra Pobedei Dudeştii Vechi astăzi (scor 1-2), dar nu sunt şanse mari să-l păstreze pe brazilianul are are şi minusul de a vorbi doar limba portugheză.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.