ASU Politehnica şi-a asigurat serviciile unui jucător testat. Până la vară va...

ASU Politehnica şi-a asigurat serviciile unui jucător testat. Până la vară va juca la Lugoj sub formă de împrumut

0
DISTRIBUIȚI
Foto: sspolitehnica.ro

„Băieţii în ghete” au făcut a şasea mutare a iernii. Olandezul Claudio Kiala a semnat cu ASU Politehnica după e a fost mai întâi „trialist” la echipa de pe Bega. Noul jucător reprezintă o soluţie de viitor şi pentru acomodare va fi mai întâi împrumutat până în vară la CSM Lugoj.

Kiala (21 ani) se află de la începutul pregătirilor sub comanda lui Cosmin Petruescu.


Fost coleg cu Prince Rajcomar (ex-ACS Poli) la Patro Eisden Maasmechelen (L4 Belgia), jucătorul olandez cu origini angoleze s-a remarcat prin calităţile individuale in testele iernii. Deşi e la origini aripă stânga, el a fost folosit şi pe postul de atacant. A jucat de asemenea intr-un test la Reşiţa pentru CSM Lugoj, unde va fi cedat până in vară pentru o mai bună acomodare. Cu echipa de pe Timiş a semnat intre timp Cristian Daminuţă, care s-a pregătit şi el cu ASU Poli. Claudio Kiala a mai jucat in Lituania, la Dainava Alytus, în 2017, in Malta, la San Gwann FC, şi în Norvegia, la Valdres FK.

Cu ASU Poli se mai pregătea şi paraguayanul Jorge Alvarenga, dar şi brazilianul Lucas Fabricio, ambii jucătorii de profil ofensiv. Cu primul s-a inceput discuţiile, dorindu-se păstrarea lui.

Până acum cu alb-violeţii au mai semnat: Mihai Ene, Cristian Ene, Alin Manea, Cristian Dros şi Bogdan Vasile.

Mâine, de la ora 12.00, ASU Poli joacă pe terenul divizionarei C, CSM Reşiţa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.