Bloc de locuințe, în pericol după ce parterul a fost cuprins de...

Bloc de locuințe, în pericol după ce parterul a fost cuprins de flăcări FOTO și VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1618353685">

Un puternic incendiu a izbucnit în această după amiază într-un spațiu de depozitare aflat la parterul unui bloc din localitatea arădeană Sebiș.

„Detașamentul de Pompieri Sebiș a fost alertat pentru a interveni la un incendiu care se manifesta la o magazie situată la parterul unui bloc. S-a deplasat o autospecială de stingere, un ofițer și cinci subofițeri, dar datorita complexității intervenției a fost solicitată și autospeciala de capacitate mărită a subunității. În momentul sosirii echipajelor de intervenție incendiul se manifesta violent și generalizat, cu posibilitatea extinderii la apartamentele din bloc. A fost luată măsura evacuării tuturor locatarilor din scara respectivă”, a transmis ISU Arad.

Incendiul a fost localizat și limitat fără a se extinde și la alte apartamente, focul fiind stins după două ore de intervenție. În magazie erau depozitate cauciucuri, uleiuri auto, piese, stingătoare auto și alte bunuri ușor inflamabile. Cauza probabilă a incendiului a fost un scurtcircuit electric.

Sursa imagini: ISU Arad

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.