Călin Pop a lansat albumul „Amintiri de familie 2002“, realizat alături de...

Călin Pop a lansat albumul „Amintiri de familie 2002“, realizat alături de fiul său VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Călin și Marius Pop au lansat, prin intermediul Universal Music România Digital Distribution, albumul „Amintiri de familie 2002”, care este disponibil pe platformele de streaming și download.

„Albumul «Amintiri de familie 2002» reprezintă o capsulă muzicală a perioadei 2000-2002, în care s-a păstrat parfumul acelor ani privind simțămintele relației muzicale creative de atunci dintre un tată și fiul său. Totul a început de la «întâlnirile» noastre muzicale, ale mele și ale lui Marius, de la care niciodată nu lipseau improvizații și cântece acompaniate de chitare acustice, cu ocazia cărora am realizat talentul și harul divin ascendent al juniorului de atunci, Marius Pop”, a declarat Călin Pop

„Pe album sunt compoziții pe care le păstrez cu mare drag însuflet și pe care uneori le mai cânt.


În peisajul muzical am fost sprijințti de cațiva demni colaboratori, unii dintre ei aflați pe atunci la începuturile carierei lor artistice: Vlady Sateanu la bass si Zakar Sandor la chitară, iar la tobe i-am avut pe Lucian Hulban, Pasztai Andras și Gabriel Baruta, cel din urmă fiind și interpretul părtilor de pian și clape la câteva dintre piese”, a mai spus Călin Pop. Albumul „Amintiri de familie 2002” a fost mixat și masterizat de Gabi Jonucz, iar grafica este realizată de artistul Radu Damian.

Vă reamintim că în luna decembrie a anului trecut, Călin Pop a susținut alături de colegii săi din Celelalte Cuvinte un concert extraordinar la Reflektor Venue, care a iscat un interes deosebit în rândul fanilor formației, astfel încât evenimentul a fost sold-out. După mai bine de 31 de ani de la lansare, membrii trupei Celelalte Cuvinte au cântat integral piesele de pe primul album al trupei, celebrul „album cu pătrățele”, apărut în 1987, la Electrecord. Tot la sfârșitul anului trecut, Călin Pop a revenit la Timișoara pentru un recital acustic care a avut loc la Manufactura, iar la începutul acestui an a lansat single-ul “Garoafă roşie”, alături de proiectul Reșița Rocks.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.