Cei trei suspecți în cazul asasinării unui om de afaceri, prinși în...

Cei trei suspecți în cazul asasinării unui om de afaceri, prinși în timp ce încercau să iasă din țară pe la frontiera de vest, arestați preventiv

0
DISTRIBUIȚI

Presupușii criminali ai omului de afaceri găsit împușcat în mașină, pe marginea drumului, în Vrancea, au fost arestați preventiv. Instanța a emis, marți, mandate de arestare preventivă pentru cei trei bărbați bănuiți de omorul din Vrancea.

Săptămâna trecută, un bărbat de 61 de ani, asociat al unei case de schimb valutar, a fost găsit pe marginea unui drum judeţean, împuşcat în propria maşină.


Parchetul de pe lângă Tribunalul Vrancea a deschis un dosar penal pentru omor. Cadavrul bărbatului de 61 de ani a fost identificat de polițiștii din Vrancea, pe marginea Drumului Județean 205 R, pe raza comunei Slobozia Ciorăști, împușcat în propria mașină.

Surse din Poliție declarau că bărbatul în vârstă de 61 de ani era asociat la o casă de schimb valutar, iar în autoturism a fost găsită o sumă mare de bani, inclusiv valută.

Luni, trei presupuși criminali au fost prinși de către polițiștii de frontieră la Nădlac, în judeţul Arad, în timp ce încercau să iasă din țară.

Unul dintre suspecți a fost eliberat recent în baza legii recursului compensatoriu. El fusese condamnat în 2017 la închisoare, pentru trafic și consum ilicit de droguri.

Potrivit unor surse judiciare, cei trei suspecți au urmărit, în 22 februarie, victima, asociat al unei case de schimb valutar în Focșani, iar pe DJ 205 R ar fi blocat mașina acestuia, prin tamponare frontală. Doi dintre cei 3 suspecți ar fi tras mai multe focuri de armă asupra victimei, care a murit la scurt timp. Suspecții nu au furat bani din mașina victimei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.