Clanul Căldăraș, care a terorizat proprietarii de mașini de lux, călcat de...

Clanul Căldăraș, care a terorizat proprietarii de mașini de lux, călcat de trupele speciale ale Poliției. Ce caută anchetatorii

0
DISTRIBUIȚI

Trupele speciale ale Poliției Timiș și cei de la Serviciul Arme au descins, în această diminieață, la trei locații din Timișoara și Orțișoara unde stau membri ai clanului țigănesc Căldăraș. Anchetatorii îi suspectează de faptul că, de-a lungul timpului, ar fi spart mai multe mașini de de lux și ar fi sustras sume importante de bani.


Polițiștii caută și un pistol care a fost furat dintr-o mașină care aparține patronului unei firme de pază. De asemenea, polițiștii speră să descopere și cardurile furate de pe care s-au scos bani.

În dosar se fac cercetări pentru furt calificat, nerespectarea regimului armelor și munițiilor, sustragerea armelor sau munițiilor, efectuarea de operațiuni financiare in mod fraudulos si accesul ilegal la un sistem informatic. Vom reveni cu amănunte.

UPDATE „Activitățile au fost desfășurate în cadrul unui dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și munițiilor, furt calificat, efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos și accesul ilegal la un sistem informatic, fapte ce ar fi fost comise pe raza municipiului Timișoara. În urma percheziției, polițiștii au ridicat în vederea continuării cercetărilor 48 de cartușe, șase ceasuri, șapte telefoane mobile, 12 poșete de damă și un portofel, provenite din săvârșirea unor infracțiuni. Cei trei bănuiți au fost conduși la sediul Poliției pentru audieri. La activități au participat și luptători S.A.S. Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a celor în cauză”, a transmis IPJ Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.