Concert energic alături de timișorenii de la Grave For Sale, la lansarea...

Concert energic alături de timișorenii de la Grave For Sale, la lansarea albumului „Garajo” FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1531482742">

Amatorii de rock au avut parte, la sfârșitul săptămânii trecute, la D’arc Café, de lansarea celui de-al doilea E.P. al formației timișorene Grave For Sale. Concertul de lansarea a materialului numit Garajo a prilejuit și apariția într-o nouă formulă a trupei (Bruno Mark Huțiu, Adi Ulmeanu și Tibi Mijea), iar pe parcursul serii cei prezenți au avut parte de o cântare cât se poate de energică, în care s-au cântat atât piese mai vechi, dar și melodii proaspăt scoase din „cuptorul“ inspirațional al celor de la Grave For Sale, care vor fi incluse în următorul disc al timișorenilor.

Cu câteva zile înainte de acest concert băieții au lansat videoclipul  „When the surf goes down“, care a fost filmat în luna august anul trecut, la Ștrandul Neptun din Arad, melodia anunțând totodată și o diversificare stilistică a trupei. Încălzirea și after-party- ul evenimentului a fost realizată de OCVCP. Următoarele concerte de lansare a acestui E.P. vor avea loc joi, 14 februarie, de la ora 21.00, la clubul Flex din Arad, și sâmbătă, 2 martie, de la ora 21.00, la ClubHouse RoadPatrol din Lugoj.

Foto: Petru Cojocaru

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.