Concert fără dulcegării inutile, fară promisiuni și declarații siropoase: Țapinarii cântă la...

Concert fără dulcegării inutile, fară promisiuni și declarații siropoase: Țapinarii cântă la Timișoara VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Tradiţionalul concert anti-Valentine’s Day al celor doi băieţi care alcătuiesc trupa Ţapinarii ajunge și în acest an în Timișoara. Adrian Tănase şi Cosmin Covei au devenit cunoscuți după un filmuleţ – portret, având ca protagonist un pitic stripper, ( „Sunt fericit”), iar seria concertelor împotriva Valentine s Day a început cu 17 ani în urmă.

„Povestea asta cu concertele anti-Valentine a început în 2002, în Bucureşti, şi pe parcurs s-a tot extins, de câţiva ani desfăşurându-se anual în mai multe orașe.


E un subiect ofertant, ăsta cu dragostea. Te joci cu relaţiile de cuplu, adaugi cântecele“, spun băieții.

Anti Valentine’s Day s-a născut ca o alternativă la muzica siropoasă, la kitsch, la consumerismul de prost gust, la inimioarele de pluș false, la sclipiciul pentru fetițe și tricourile roz de băieței. Nu este nici pe departe un concert împotriva dragostei. Este un concert alternativ, destinat persoanelor sincere fie că sunt sau nu într-o relație.

Recent, Țapinarii a lansat un videoclip nou la piesa „Spune-mi pe nume“. Concertul din Timișoara al trupei va avea loc joi, 7 februarie, de la ora 21.00, la Reflektor Venue, iar biletele costă 25 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.