Concerte gratuite în luna îndrăgostiților. Ce spectacole sunt programate la Școala de...

Concerte gratuite în luna îndrăgostiților. Ce spectacole sunt programate la Școala de Arte

0
DISTRIBUIȚI

Şcoala de Arte din Timişoara aduce în faţa spectatorilor, în luna februarie, mai multe spectacole dedicate iubirii, această lună fiind considerată una a îndrăgostiţilor.

În 14 februarie va avea loc spectacolul „Tinereţe, floare rară”, susţinut de elevii clasei canto-muzică populară, clasa profesor Carmen Popovici-Dumbravă. Un alt spectacol, intitulat „Micul artist”, va avea loc în 20 februarie şi îi va avea drept protagonişti pe elevii claselor de pian ale prof. Alecsandra Radu şi prof.


Mihai Bîzgan, iar în ziua următoare, clasa canto-muzică populară a prof. Raluca Stanca va oferi spectacolul „Viaţa mi-o petrec cântând”, la care elevi cu vârste cuprinse între 12 şi 45 de  ani vor aduce pe scenă cunoscute cântece în care temele principale sunt iubirea şi bucuria de a fi împreună. Clasele de vioară şi pian ale Şcolii de Arte, conduse de prof. Edmund Dandoţi şi prof. Roxana Pîrvu, propun iubitorilor de muzică clasică un recital intitulat „Arta sunetelor”, în data de 22 februarie, în cadrul căruia elevii, cu vârste cuprinse între 6 şi 25 de ani, vor interpreta piese de Vivaldi, Paganini şi Ennio Morricone. Programul lunii va fi încheiat în data de 28 februarie, când elevii clasei de canto-muzică populară a prof. Gabi Zaharia, clasa instrumente de suflat: saxofon a prof. Daniel Iova şi prof. Silviu Drăgan şi clasa de orgă electronică a prof. Sorin Tudor vor susţine spectacolul „Vă cântăm de Dragobete”, dedicat sărbătorii iubirii la români.

Spectacolele vor avea loc în sala Centrului de Cultură şi Artă al Judeţului Timiş de la ora 17.00, cu excepţia celui din 22 februarie, care va începe la ora 18.00. Acompaniamentul este asigurat de orchestra Şcolii de Arte, dirijată de prof. Iosif Kalmar.

Accesul publicului la toate spectacolele este liber.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.