Depozit ilegal de tutun și alcool în piață descoperit de polițiști

Depozit ilegal de tutun și alcool în piață descoperit de polițiști

0
DISTRIBUIȚI

Polițiștii au descoperit un adevărat depozit de unde se vindeau tutun de contrabandă și alcool. Lucrătorii de investigare a criminalității economice au efectuat o verificare în piața agroalimentară „Intim” din municipiul Reșița, unde au identificat o femeie care oferea spre vânzare diferite produse alcoolice pentru care nu a putut prezenta documente de proveniență.

”În continuarea verificărilor polițiștii au identificat într-o încăpere din incintă, cu destinația toaletă, cantitatea totală de 25.380 țigarete de diferite mărci, netimbrate, 13,350 kg.


tutun, 55,5 litri băuturi alcoolice, 2 cutii cu foițe pentru țigarete, 5 aparate de confecționat țigarete. Produsele descoperite au fost indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor, prejudiciul cauzat bugetului de stat urmând a fi stabilit ulterior”, se arată în comunicatul Poliției Caraș Severin. Trei femei, cu vârste între 52 și 56 de ani, din Reșița sunt cercetate penal pentru colectare, deținere, producere, transport, preluare, depozitare, predare, desfacere și vânzarea bunurilor sau mărfurilor care trebuie plasate sub regim vamal  și deținerea în afara antrepozitului fiscal a produselor accizabile, supuse marcării, fără a fi marcate corespunzător.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.