Deputat de Timiș, apropiat de Grindeanu, pleacă din PSD la Pro România....

Deputat de Timiș, apropiat de Grindeanu, pleacă din PSD la Pro România. Cum își motivează decizia

0
DISTRIBUIȚI
Adrian Pau

Deputatul PSD de Timiș Adrian Pau a anunțat, astăzi, că părăsește partidul și se va alătura celor de la Pro România, conduși de Victor Ponta.


Pau este un apropiat al fostului premier Sorin Grindeanu. Parlamentarul și-a motivat decizia prin faptul că după ce social-democrații au dat jos propriul guvern, condus de Sorin Grindeanu ” PSD a luat-o pe un drum greșit și s-a abătut de la principiile și ideile care ne-au adus de-alungul anilor atâtea victorii în luptele politice!”. Pau a susținut că a avertizat că partidul se îndreaptă într-o direcție greșită, dar nu a fost ascultat.

”Într-un partid în care delictul de opinie este pedepsit până la excludere, într-un partid în care contează o singură voce și un singur interes, nu se poate coabita. Am decis ca de astăzi să mă alătur echipei Pro România, o echipă în care cred și în care se regăsesc mulți dintre prietenii alături de care am luptat în 2016 pentru scorul istoric reușit de PSD. Plecarea mea la Pro România nu înseamnă abaterea de la principiile social-democrației ci, din contră, o luptă pentru consolidarea lor. Le mulțumesc tuturor colegilor mei din Partidul Social Democrat pentru sprijinul pe care mi l-au acordat în toți acești ani și îi asigur că rămân același om pe care pot conta mereu”, a declarat Adrian Pau.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.