Deputatul Pau despre Robu și Dobra: „Par mai mult asemănători decât diferiți”

Deputatul Pau despre Robu și Dobra: „Par mai mult asemănători decât diferiți”

0
DISTRIBUIȚI

Plecat recent din PSD, deputatul Pro România a lansat, astăzi, un nou atac la adresa șefului PSD Timiș și al Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra, din cauza scandalului gunoiului menajer.

„Ne găsim în situația în care în foarte multe localități din luna octombrie, noiembrie, decembrie nu a mai fost colectat gunoiul menajer. Am avut discuții cu câțiva primari și sunt foarte dezamăgiți de ce se întâmplă. Proiectul de 250 milioane lei, implementat de către consiliul județean riscă să intre într-un impas care duce la rezilierea contractului și aplicarea procedurii de infrigment, având în vedere că avem o perioadă în care firma care a câștigat licitația publică pentru strângerea gunoiului nu îți face treaba”, a susținut Pau. Deputatul a avertizat că la spitalele din Jebel și Deta există riscul apariției unor focare de infecție deoarece „gunoiul nu s-a mai ridicat de câteva luni de zile”.

Adrian Pau l-a acuzat pe Călin Dobra că nu a participat la adunarea generală de săptămâna trecută a acționarilor de la ADID, societatea care gestionează problema salubrității din Timiș, și nici la întâlnirea zonală de la Deta de ieri.


Deputatul a susținut că Dobra se leagă cu proiectele lansate de Sorin Grindeanu pe care s-a schimbat doar semnătura. „Asist cum domnul Robu constată că este apt și domnul Dobra nu este apt, că ar trebui să ia banii dintr-o parte în alta. Ne găsim într-o perioadă a haiduciei sau a lui Robin Hood, dar uităm să spunem că niciunul nu avem execuțiile bugetare bine stabilite. Cei doi lideri în loc să se ocupe de soarta cetățenilor, fiecare e pe principiul ce face unul face și celălalt – face unul sală polivalentă, face și celălalt, unul facae stadio, dace și celălalt, unul face maternitate, face și celălalt. Din nefericire nu face nimeni nimic și mai mult decât atât unul nu strânge gunoiul, celălalt nu strânge gunoiul. Ne găsim într-o situație în care par mai asemănători decât diferiți cei doi lideri ai administrației publice locale”, a declarat deputatul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.