Discuţii pe tema legislaţiei fiscale. Specialiştii ANAF Timişoara vin la seminarul organizat...

Discuţii pe tema legislaţiei fiscale. Specialiştii ANAF Timişoara vin la seminarul organizat de CCIAT

0
DISTRIBUIȚI

centrul regional de afaceri

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş continuă programul anual de informare și instruire a firmelor cu privire la noile modificări legislative intrate în vigoare în 2019 continuă cu un seminar-dezbatere dedicat reglementărilor din domeniul fiscal.


La finalul lunii februarie, agenţii economici vor putea discuta cu specialiştii ANAF despre „Impactul modificărilor legislative din domeniul fiscal asupra mediului de afaceri – Reglementări fiscale în vigoare pentru anul 2019”.

Organizat în parteneriat cu Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice Timişoara, evenimentul are loc în data de 27 februarie 2019, cu începere de la ora 11.00, în Sala Europa a Centrului Regional de Afaceri din Timişoara.

Seminarul este susţinut de specialişti din cadrul Direcţiei Regionale de Finanţe Timişoara, urmînd a fi prezenţi la discuţii Mihaela Vişoiu, Liliana Roman, Olimpia Dragomir şi Mircea Simeria.

Participarea este gratuită și se face pe bază de înscriere, termenul până la care acestea trebuie trimise este 26 februarie. Informații suplimentare și înregistrarea participării la tel. 0372185244 sau 0372185285, e-mail: lbarbu@cciat.ro. persoană de contact – Laura Barbu, Manager DRE. Detalii și înscrieri, on-line la adresa www.cciat.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.