Doi bătrâni, bătuți pe stradă de mai mulți indivizi. Atacul a fost...

Doi bătrâni, bătuți pe stradă de mai mulți indivizi. Atacul a fost surprins de camerele de supraveghere VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Mai mulți indivizi coboară dintr-o mașină și iau la bătaie două persoane, aparent din senin. Imaginile au fost surprinse de o cameră de supraveghere. Totul s-a petrecut în localitatea cărășeană Domașnea, imaginile fiind publicate pe Youtube.

Conform unui mesaj primit de redacția expressdebanat.ro, una dintre victime are 70 de ani, iar niciunul dintre bărbații loviți nu-i cunoaște pe agresori.


Incidentul s-ar fi produs marți, 19 februarie, în jurul orei 21.00, deși data de pe filmare este cu o zi mai târziu. La fața locului apare și un echipaj de Poliție, care trecea întâmplător prin zonă. Sunt identificate atât victimele, cât și agresorii, dar în lipsa unei plângeri penale, întregul scandal se încheie. În plus, la momentul respectiv, nici imaginile de pe camerele de supraveghere nu putea fi preluate din motive tehnice, spun oamenii legii, conform sursei citate.

Până acum nu a fost înregistrată o plângere penală în acest caz, însă victimele au la dispoziție 90 de zile pentru a face acest lucru. După ce imaginile au apărut în spațiul public, polițiștii s-au autosesizat și au deschis un dosar de cercetare pentru tulburarea ordinii și liniștii publice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.