Dragostea plutește în aer alături de instalatorii nebuni care concertează la Timișoara...

Dragostea plutește în aer alături de instalatorii nebuni care concertează la Timișoara VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
Formația The Crazy Plumbers va susține un concert la Timișoara

Prima trupă de psychobilly/rockabilly din România, The Crazy Plumbers, va susține un concert de Ziua Îndrăgostiților la Timișoara, evenimentul urmând să se desfășoare joi 14 februarie de la ora 20, la Capcana.

Trupa a fost înfiinţată în 2012 din iniţiativa lui Levi (fost chitarist al formaţiei Recycle Bin din București) împreună cu Denver la chitară şi Moha la tobe. La început, stilul abordat de cei trei a fost rockabilly, dar în scurt timp acesta s-a transformat în psychobilly.


Prima apariţie a formaţiei a avut loc în iunie 2012 lângă Vaslui la festivalul Open Camp după care a urmat mai multe concerte prin țară, la întâlniri de motociclişti şi în cadrul mai multor festivaluri.

Acum patru ani, trupa a lansat primul material discografic numit 8 Beers, care cuprinde nouă compoziţii proprii şi trei coveruri psychobilly după Johnny Cash, Elvis Presley şi Nancy Sinatra. Lansarea discului a fost urmată de un turneu naţional, în oraşe ca Bucureşti, Ploieşti, Timişoara, Arad, Baia Mare, Cluj, Targu Mureş, Braşov, Iaşi şi Suceava. În luna februarie a anului 2016, trupa a lansat un videoclip la piesa care dă titlul albumului, filmat în orașul nsotru.

„Am ales piesa asta pentru că este piesa care a dat şi titlul albumului şi are tematica noastră preferată: bere, rockabilly, fete şi party. Am ales Timișoara fiindcă ne place foarte mult cum lucrează Cristi Maghiar şi ne-am dorit să facem cu el un videoclip, dar şi pentru că oamenii de aici sunt calzi, dornici să ajute oricând”, spune Levi, solistul trupei The Crazy Plumbers. Pentru anul în curs, băieții pregătesc un nou material discografic. Biletele pentru concertul formației costă 20 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.