Dumitru Dinulescu, prietenul de concediu al primarului Robu, funcție importantă în PNL...

Dumitru Dinulescu, prietenul de concediu al primarului Robu, funcție importantă în PNL Timiș

1
DISTRIBUIȚI

Omul de afaceri Dumitru Dinulescu, cu care primarul Nicolae Robu a plecat deseori în concedii, s-a ales cu o funcție importantă în cadrul PNL Timiș. Nicolae Robu, care este și liderul PNL Timiș, a anunțat că, la propunerea sa, Dumitru Dinulescu a fost cooptat în cadrul Biroului Politic Județean, la sfârșitul săptămânii trecute.


Edilul a ținut să-l laude pe prietenul său de concedii pentru „dedicare”.

„Aș vrea să fac cunoscut faptul că Biroul Politic Județean a decis cooptarea în BPJ a unui membru de seamă al partidului, cu vechi stagii, care este recunoscut ca una din personalitățile partidului prin câte a făcut pentru partid, din 1990, de când este membru până în prezent, pentru toată dedicarea, loialitatea de care a dat dovadă. Este vorba despre domnul Dumitru Dinulescu, un om care nu a cerut niciodată nimic, dar a oferit și la propunerea mea, BPJ a aprobat cu unanimitate cooptarea lui în BPJ”, a declarat Nicolae Robu. Anunțul primarului vine după ce în 24 ianuarie nu a participat la ceremoniile dedicate Micii Uniri, ci a fost fotografiat alături de Dinulescu într-un hotel de cinci stele din Băile Felix.

Dumitru Dinulescu este patronul firmei Dinu Instal SRL, abonată la contractele cu fonduri publice. În ultimii ani, omul de afaceri l-a însoțit pe Nicolae Robu în Dubai, Mamaia, Ibiza, Thailanda sau Rhodos, iar numirea de acum vine după o perioadă de răcire a relațiilor dintre cei doi.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.