După PSD, un alt partid a intrat în campanie, în Timiș

După PSD, un alt partid a intrat în campanie, în Timiș

0
DISTRIBUIȚI

samartinean banner

După ce social-democrații au început deja campania electorală pentru alegerile europarlamentare, orașul Lugoj fiind împânzit de bannere care conțin mesaje proeuropene și sigla PSD, și un alt partid i-a călcat de urme.

Astfel, astăzi, în zona Modern din Timișoara a putut fi observat pe un bloc un afiș în care apare deputatul PMP de Timiș Cornel Sămărtinean, alături de sloganul „Luptăm pentru România”.


Cornel Sămărtinean, care este și lider al PMP Timiș, nu a putut fi contactat pentru a-și exprima un punct de vedere până la ora redactării acestei știri.

Campania electorală pentru alegerile europarlamentare din data de 26 mai va începe la sfârșitul lunii aprilie.

UPDATE Cornel Sămărtinean, președintele PMP Timiș, a declarat, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, că bannerul a fost pus în mod legal, partidul fiind în precampanie.

„Este vorba de precampanie și de acum încolo o să vedeți din ce în ce mai multe bannere atât cu mine, cât și cu partidul în tot județul. Avem pregătite și am făcut cereri și aprobări către toate cele 99 de primării din tot județul, unde vom ieși în câteva zile masiv cu tot ce înseamnă outdoor și tot ce înseamnă promovare a imaginii PMP în județul Timiș și probabil și colegii mei din Arad, Caraș și Hunedoara vor face la fel. Sperăm să fim singurii care facem treaba asta, să nu ne urmeze nimeni. Legal este totul în regulă”, a precizat Sămărtinean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.