Echipa lui Ponta anunță noi transferuri după alegerile din PSD Timiș

Echipa lui Ponta anunță noi transferuri după alegerile din PSD Timiș

0
DISTRIBUIȚI

După ce a dat ca sigur faptul că alegerile din PSD Timiș nu se vor mai ține, astăzi, deputatul Pro România, Adrian Pau, plecat de curând din tabăra social-democraților, s-a declarat încântat că mâine își aleg președintele.


„Vreau să le urez succes colegilor mei de la PSD, tuturor celor implicați în alegeri. Mă bucur că au luat această decizie de a face alegeri. Mi se pare normal să aibă structură statutară. Îmi pare rău pentru Eugen Dogariu, care marți îl convingea pe domnul președinte Liviu Dragnea că ar fi bine să facă alegeri, că are în momentul de față pe Călin Dobra ca un bun reprezentant și sâmbătă, în cadrul comitetului executiv, a avut o altă părere, fiind singurul care a votat împotriva alegerilor. AM încredere în colegii mei”, a comentat Pau.

Șeful intermar al Pro România Timiș, Nicolae Birău, care este, în continuare, oficial primar PSD al comunei Variaș, a confirmat că s-au purtat discuții cu primari, consilieri locali și consilieri județeni de la PSD, dar „așteptăm să treacă ziua de mâine”. Până atunci, a anunțat că numai în ultima săptămână s-au înscris în Pro România peste 80 de persoane, majoritatea care nu au mai făcut politică, dar și foști membri PSD sau PNL. Adrian Pau a anunțat că, oricum, PSD rămâne principalul aliat și partener de discuțiii de pe scena politică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.