Elevii, meditații gratuite pentru bacalaureat cu profesorii de la Politehnica din Timișoara....

Elevii, meditații gratuite pentru bacalaureat cu profesorii de la Politehnica din Timișoara. Care este orarul

0
DISTRIBUIȚI

Universitatea Politehnica din Timișoara oferă elevilor de liceu care se pregătesc pentru examenul de bacalaureat meditații gratuite la matematică, susținute de profesori din cadrul instituției.

Potrivit reprezentanților Universității Politehnica din Timișoara, cursurile gratuite de pregătire la matematică se vor desfășura în fiecare duminică, în perioada 24 februarie – 9 iunie, între orele 10.00 – 13.00.


La meditațiile organizate prin Departamentul de Matematică al instituției se pot înscrie elevi de liceu care se pregătesc de examenul de bacalaureat.

“Universitatea Politehnica Timișoara vine în sprijinul elevilor de liceu, oferindu-le acestora cursuri gratuite de pregătire la matematică, utile atât pentru cei care doresc să urmeze una dintre facultățile instituției, cât și pentru pregătirea examenului de bacalaureat. Chiar dacă sunt adresate în special potențialilor săi studenți, indiferent de facultatea pentru care optează și independent de forma admiterii (concurs cu probe de verificare sau concurs de dosare), participanților la cursuri nu li se solicităniciun fel de angajament faţă de Universitatea Politehnica din Timișoara”, au informat reprezentanții instituției de învățământ superior.

Meditațiile gratuite sunt organizate în amfiteatrul D1 al Facultății de Automatică și Calculatoare, între orele 10.00 – 13.00, elevii fiind pregătiți de profesori din cadrul Departamentului de Matematică al universității timișorene.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.