Emeric Imre revine cu un concert de neratat pentru amatorii de folk...

Emeric Imre revine cu un concert de neratat pentru amatorii de folk și poezie

0
DISTRIBUIȚI
Emeric Imre va susține un concert de folk la Timișoara

Iubitorii de folk şi poezie sunt invitaţi la un recital extraordinar alături de Emeric Imre, care va avea loc joi, 21 februarie, de la ora 21.00, la The 80’s Pub.

Artistul s-a născut la începutul anului 1965, „dintr-o femeie aprigă şi sănătoasă, care era jumătate româncă, jumătate poloneză, şi dintr-un bărbat jumătate maghiar, jumătate evreu, în zona care astăzi este cartierul clujean Dîmbu Rotund“, după cum spune în biografia sa.


A fost îndreptat spre muzică încă de mic, începând să studieze vioara din clasa întâi, la îndemnul tatălui său. În 1984, a debutat la Cenaclul Flacăra. Pe lângă participarea la manifestări precum turneul „Folk You”, la a cărui iniţiere susţine că a avut o contribuţie însemnată, muzicianul a susţinut o serie de concerte, iar în 2006 a lansat albumul „Nebun de alb”, înregistrat împreună cu Jimi El Lako (vioară şi chitară), Roje (clape) şi Sebi Lazăr (percuţie).

La sfârșitul anului 2014 artistul a lansat discul „Iarna mea cu ochii mari”, la realizarea căruia au contribuit printre alții Jimi El Laco (Nightlosers), Dorel Vișan, Dumitru Fărcaș, Cornel Udrea, Hollondus J.Zoltanau și Magda Puskas. Intrarea la acest concert este liberă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.