Evenimentele lunii februarie la Centrul Cultural German. Ce filme vor fi difuzate...

Evenimentele lunii februarie la Centrul Cultural German. Ce filme vor fi difuzate în cadrul FilmparaDE

0
DISTRIBUIȚI

Între 4 şi 22 februarie, Centrul Cultural German face înscrieri pentru examenele Goethe, organizate în colaborare cu Goethe-Institut Bucureşti,  pe baza cărora se poate obţine un certificat de competenţă lingvistică recunoscut pe plan internaţional. Examenul este precedat de un curs de pregătire, între 9 şi 23 februarie, şi/sau simulări pentru mai multe nivele, care vor avea loc în 2 martie, urmând ca examenul să fie susţinut în perioada 23-24 martie, la sediul Centrului Cultural German.

La ceainăria Cărtureşti va fi difuzat, în 14 februarie, de la ora 18.30, filmul „Amelie aleargă”, în cadrul seriei de filme germane „FilmparaDE”, iar în 28 februarie, de la aceeaşi oră, filmul „Sanctuarul”. Ambele filme sunt vorbite în limba germană şi subtitrate în limba engleză, iar intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile.

Copiii cu vârste cuprinse între 8 şi 12 ani vor avea parte, în 20 februarie, între orele 16,30 şi 17.30, de un club de lectură, în cadrul căruia pot da frâu fanteziei cu ajutorul a numeroase cărţi aflate în biblioteca centrului, de natură să le stârnească imaginaţia. Numărul maxim de participanţi este de zece copii iar înscrierile se pot face la adresa de mail r.cojocariu@ccgtm.ro până în 15 februarie, deţinătorii cardului Cultura Plus având prioritate. Pentru cei mai mici, care au între 5 şi 10 ani, este rezervată ziua de 27 februarie, când, la aceeaşi oră, se vor putea bucura de un atelier creativ, în cadrul căruia pot plăsmui fel de fel de obiecte, distrându-se copios.


Înscrierile se fac la aceeaşi adresă, în aceleaşi condiţii, până în data de 22 februarie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.