Fără vinil, dar cu multă poftă de cântat: Partizan a (re)cucerit Timișoara...

Fără vinil, dar cu multă poftă de cântat: Partizan a (re)cucerit Timișoara FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-489246927">

Din nefericire, concertul de lansare din Timișoara a noului vinil scos de formația Partizan a avut parte de un episod mai puțin plăcut pentru melomanii care au venit „chitiți“ să plece acasă cu noul disc al trupei, numit Timpuri Noi. Din cauza unor complicații „la vamă“, vinilul cu pricina încă nu a ajuns în țară, astfel încât fanii formației mai au de așteptat la acest capitol. Din fericire, recitalul executat de Răzvan Moldovan, Adrian Pleșca (Artanu) și colegii lor a fost unul de excepție, astfel încât spectatorii din Reflektor Venue au avut parte de o seară memorabilă, în care au răsunat hituri ca „Becule“, „Tanța“ sau „Fata mea“.

După ce a admirat veritabila expoziție de fotografii care prezintă o serie de personalități muzicale marcante ale orașului nostru aflate pe pereții clubului, solistul Adrian Pleșca și-a amintit de Florian din Transilvania și de membrii trupei timișorene Metamorf. Într-un moment de respiro al concertului, Artanu a povestit o amintire avută în Timișoara și n-a uitat să precizeze cu șarmul lui specific, că formația Partizan promovează …valorile locale.

„Am ajuns la Casa de Cultură a Studenților din Timișoara, care era o clădire veche și pe noi ne-a impresionat foarte tare. Ne-a întâmpinat Adrian Popescu, un personaj deosebit… Da, noi am mai scos și alte discuri, vreo două. Unul se numește Fata mea al doilea se numește București. Promovăm valorile locale ale orașului nostru. Suntem doi reprezentanți din Titan, dar și și din Romană și din Universitate. Nu știu de unde ne-am inpirat ca să promovăm valorile locale. Printre eroii noștri îl avem ca figură centrală pe Leontin… Sălăjan, bineînțeles. Care este un fel de Zeppelin. Haideți să ne simțim bine“, a spus Artan pe scenă.

Printre spectatorii care au realizat o atmosferă de nota zece la fața locului s-au numărat o serie de melomani care au prins vremurile „vechi“ – cele în care concertele desfășurate în Timișoara aveau un șarm aparte și datorită energiei sincere degajate de public – dar și tineri care au savurat pe deplin happening-ul executat de Partizan. Și asta pentru că spre deosebire de multe alte „cântări“, cei de la Partizan reușesc de fiecare dată să fie …imprevizibili și inovatori. Atribute care fac ca recitalurile lor să fie de neratat.

Foto: Tudor Vășcan

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.