Femeie de serviciu, angajată a unei primării, rănită grav în timpul programului...

Femeie de serviciu, angajată a unei primării, rănită grav în timpul programului de lucru

0
DISTRIBUIȚI

O angajată a primăriei din comuna cărășeană Lăpuşnicu Mare a fost rănită grav după ce o bucată de tencuială dintr-o baie s-a desprins din tavan. Femeia are în jur de 48 de ani și se afla în timpul programului de lucru în momentul incidentului.

Miercuri, în timp ce făcea curat într-o baie de la nivelul superior al Casei de Cultură a localității, datorită infiltraților de apă din tavan, o bucată de tencuială cu diametrul de aproximativ un metru pătrat s-a desprins și a căzut peste femeia de serviciu, a transmis infocs.ro.


Auzind strigătele femeii, un sătean care se află prin preajmă, i-a sărit în ajutor și a anunțat-o pe primăriță, care imediat a sunat la numărul unic de urgență 112.

La fața locului s-a deplasat o ambulanță SMURD de la Garda de Intervenție din Bozovici, care a preluat pacienta și a dus-o la centrul de prim ajutor Bozovici. Acolo, femeii i-au fost acordate primele îngrijiri medicale, după care a fost trimisă cu o altă ambulanță la Spitalul Județean de Urgență din Reșița.

Conform sursei citate, femeia s-a ales cu o plagă deschisă la nivelul capului și cu pierderi de vedere la un ochi din cauza prafului din tencuială. Totodată, fiind vorba de un accident în timpul programului de muncă, l-a fața locului s-a deplasat și un echipaj din cadrul Poliției Rurale Bozovici, care a deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs incidentul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.