Finanțarea proiectelor culturale și sportive pe 2019, supusă dezbaterii publice de CJ...

Finanțarea proiectelor culturale și sportive pe 2019, supusă dezbaterii publice de CJ Timiș

0
DISTRIBUIȚI

Reprezentanții Consiliului Județean Timiș au luat decizia de a supune dezbaterii publice ghidurile privind finanțarea nerambursabilă din fonduri publice a proiectelor culturale și sportive pe anul 2019.

Aceste dezbateri sunt programate să  se desfășoare la sediul CJ Timiș, în data de 04 martie, în Sala Revoluției, etaj 1. Astfel, de la ora 10.00, va fi supusă dezbaterii finanțarea proiectelor sportive, iar de la ora 12.00, ghidul de eligibilitate privind finanțarea proiectelor culturale.

„Sunt mereu deschis în a-i consulta pe cei direct vizați de deciziile Consiliului.


Consider că este un act de normalitate, nu doar o simplă prevedere legală. Ne dorim să avem un feedback de la cei care vor depune proiecte. În acest fel, ne asigurăm că procesul de finanțare va decurge fără sincope. Vrem ca aceste ghiduri să fie instrumente care să ne permită o selecție clară și transparentă, iar fondurile alocate să genereze cu adevărat valoare adăugată pentru comunitatea noastră”, a afirmat Călin Dobra, președintele Consiliului Județean Timiș.

Reprezentanții instituției informează că recomandările, propunerile, sugestiile și opiniile cu valoare de recomandare vor fi depuse în scris la responsabilul pentru relația cu societate civilă în aplicarea prevederilor Legii nr.52/2003, Coadă Cornelia-Mihaela, e-mail cornelia.paraipan@cjtimis.ro, până luni, 04 martie, ora 09.00, cu specificarea articolului sau articolelor din proiectul de act normativ, data trimiterii și datele de contact ale expeditorului.

Proiectele de acte normative supuse dezbaterii vor fi prezentate de către Serviciul Cultură, Învățământ, Minorități, Sport și Culte. Ghidurile supuse dezbaterii pot fi consultate AICI și AICI!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.