A fost stabilită data la care se vor organiza alegerile interne în...

A fost stabilită data la care se vor organiza alegerile interne în PSD Timiș

0
DISTRIBUIȚI

Călin Dobra, președintele interimar al PSD Timiș, a anunțat, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, data la care vor fi organizate alegerile interne în cadrul organizației județene. Astfel, cel mai probabil, alegerile vor avea loc în data de 1 martie.

„Astăzi, vom avea Biroul Politic Județean și Comitetul Executiv Județean, unde voi propune colegilor din cadrul celor două structuri politice data de 1 martie, organizarea alegerilor la nivel județean. Sper ca după această dată de 1 martie să creionăm o echipă la nivelul organizației PSD Timiș care va avea sarcină câștigarea în județul Timiș a alegerilor europarlamentare.


Știu că în ultima perioadă au fost lansate tot felul de discuții, știu că este și o misiune grea legată de ceea ce înseamnă acest tur de scrutin, dar cred că vom demonstra în continuare, PSD Timiș și cele 99 de organizații locale că suntem o organizație serioasă, care ne-am orientat mereu către cetățean, atât prin susținerea proiectelor de infrastructură și de dezvoltare pentru județul Timiș, cât și prin ceea ce înseamnă bugetul propriu-zis”, a afirmat Călin Dobra.

Potrivit președintelui interimar al PSD Timiș, pentru prima oară, bugetele locale ale primăriilor vor beneficia de 100% din cota din impozitul pe venit. Astfel, 60% va rămâne pe raza adminstrativă a primăriei, 15% merge la consiliul județean, iar restul ajunge tot la nivelul CJ Timiș, banii urmând a fi distribuiți pentru echilibrarea bugetelor locale și susținerea proiectelor de investiții.

„Vă asigur că niciun buget la nivel primăriilor nu va avea de suferit, va fi cel puțin la nivelul celui din 2018, la alții chiar va avea o creștere considerabilă. Cred că în luna martie, după alegeri, toată echipa PSD Timiș se va concentra pe susținerea acestor proiecte și pe campania pentru europarlamentare”, a adăugat Călin Dobra.

În cadrul alegerilor interne din data de 1 martie, va fi ales noul președinte al PSD Timiș, președintele executiv, precum și cei 17 vicepreședinți. Cel mai probabil, persoanele interesate își vor putea depune candidatura până în 28 februarie, cu o zi înainte de alegeri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.