Fostul patron al hotelului Boavista din Timișoara, din nou în închisoare. Pedeapsă...

Fostul patron al hotelului Boavista din Timișoara, din nou în închisoare. Pedeapsă dură primită și de Radu Mazăre

0
DISTRIBUIȚI

Magistrații Instanței Supreme l-au condamnat definitiv, joi noapte, pe Radu Mazăre la 9 ani de închisoare cu executare în dosarul privind retrocedarea plajelor, iar Cristian Borcea, fostul patron al hotelului Boavista din Timișoara, a fost condamnat la 5 ani de închisoare.


În primă instanță, Mazăre a primit 4 ani, iar Borcea a fost achitat.

Judecătorii instanței supreme l-au condamnat, joi noapte, la 9 ani de închisoare cu executare pe fostul primar al Constanței, Radu Mazăre, decizia fiind definitivă. De asemenea, o pedeapsă cu executare a fost dispusă și pentru Cristian Borcea, acesta primind 5 ani. Borcea se va întoarce în detenție după ce a fost eliberat condiționat în urmă cu câteva luni.

În primă instanță, fostul primar al Constanţei, Radu Mazăre, a fost condamnat de Curtea de Apel Bucureşti, în acest dosar, în iulie 2017, la patru ani de închisoare cu suspendare.

El este acuzat, alături de alţi funcţionari, de atribuirea nelegală a unor terenuri, prejudiciul estimat de DNA ridicându-se la 114 milioane de euro. Decizia instanţei a venit după nouă ani de procese şi alte opt amânări consecutive de pronunţare a unei sentinţe. Borcea  s-a predat la Poliția Ilfov și a fost încarcerat la Penitenciarul Rahova.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.