Frumusețea naturii în Banatul Montan. Căprioare în prim-plan în Munții Țarcu VIDEO

Frumusețea naturii în Banatul Montan. Căprioare în prim-plan în Munții Țarcu VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Specialiștii Romsilva monitorizează permanent fauna din pădurile din vestul țării și, dacă la începutul lunii regia a publicat imagini cu o haită de lupi care se juca în zăpada în Parcul Național Porțile de Fier, acum a venit rândul căprioarelor, suprinse în imagini ceva mai la vest.

„Imagini frumoase cu un căprior și căprioare la o hrănitoare automată montată de colegii noștri într-o pădure din zona munților Țarcu administrată de Ocolul Silvic Teregova din cadrul Direcției Silvice Caraș – Severin.


Filmarea a fost realizată de colegul nostru Petru Stoicănescu. Fauna este permament monitorizată de specialiștii Romsilva. Pădurile din zona munților Țarcu oferă toate condițiile de liniște, adăpost și hrană, zona având o faună bogată și diversă”, a transmis Regia Națională a Pădurilor – Romsilva pe pagina oficială de Facebook.

Specialiștii mai menționează că hrănirea animalelor sălbatice este intensificată iarna de silvicultori, când hrana este deficitară.

Romsilva administrează, prin Direcția Silvică Caraș – Severin, aproape 350.000 de hectare păduri, prin intermediul a 17 ocoale silvice. Din acestea, 24.685 de hectare sunt pe raza Ocolului Silvic Teregova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.