Gabriel Oprea a anunțat, la Timișoara, obiectivele UNPR pentru alegeri

Gabriel Oprea a anunțat, la Timișoara, obiectivele UNPR pentru alegeri

0
DISTRIBUIȚI

Gabriel Oprea a participat, astăzi, la Reuniunea regională a organizaţiilor UNPR din regiunea Vest Banat, și a anunțat obiectivele partidului pentru perioada următoare.

„Pentru europarlamentare ne batem, obiectivul este să ne comportăm onorabil. Însă cele mai importante obiective ale noastre sunt alegerile locale şi parlamentare de anul viitor. Ne propunem să obţinem peste 10% la locale, la fel şi la parlamentare”, a declarat liderul UNPR.

Gabriel Oprea le-a transmis un mesaj celor care au plecat din partid: „UNPR a avut peste 500.000 de membri.


Îi aşteptăm să revină acasă pe toţi cei care au ales să se retragă din politică, după ce eu am demisionat. Dacă au încredere în mine, în noi, să vină înapoi. Să vină alături de noi toţi patrioţii români, care îşi iubesc ţara, care urăsc trădătorii de ţară şi care nu acceptă ca România să fie denigrată şi umilită. (…) UNPR are pregătite proiecte care să vină în continuare în sprijinul militarilor, poliţiştilor, pompierilor şi jandarmilor în activitate şi în rezervă. Aceste proiecte se referă la pensii, la drepturile şi la statutul acestei categorii profesionale. Pentru a le pune în aplicare, UNPR trebuie să fie în Parlament”.

La evenimentul în cadrul căruia s-a discutat despre organizarea pentru alegerile europarlamentare au participat reprezentanţii organizaţiilor judeţene Timiş, Arad, Caraş-Severin, Hunedoara şi Mehedinţi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.