Imbatabilă acasă, SCM Politehnica a învins-o şi pe Dunărea Călăraşi. Oaspeţii au...

Imbatabilă acasă, SCM Politehnica a învins-o şi pe Dunărea Călăraşi. Oaspeţii au irosit un avantaj consistent în prima parte GALERIE FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-822919225">
Foto: Virgil Simonescu

Handbaliştii alb-violeţi au dezamăgit în ultima deplasare, dar sunt de netrecut în acest sezon pe teren propriu. Chiar dacă Dunărea Călăraşi a avut la un moment dat cinci goluri avantaj la Timişoara, SCM Politehnica a întors rapid rezultatul şi a fost la rândul ei aproape să fie ajunsă pe final. S-a încheiat însă 29-28, rezultat care-i urcă cel puţin o poziţie pe bănăţeni în clasament.

Poli nu a început bine jocul cu formaţia care ocupa locul 4, dar care totodată era afectată de pierderea punctelor cu Turda. Gruparea din sud-estul ţării a condus cu cinci goluri, dar după reuşita lui Dospinescu pentru 9-4 în favoarea Dunării, elevii lui Pero Milosevic au recuperat rapid teren. Marjanovic a egalat după un „segment 5-0” pentru alb-violeţi iar la pauză gazdele erau pe plus (13-11).

Intervenţiile lui Tcaciuc au fost şi ele în folosul rezultatului care se contura. În vreme ce Şelaru a încasat mai uşor goluri de la Orbovic şi compania în startul părţii secunde. Astfel, în minutul 42 s-a ajuns la o diferenţă neverosimilă de opt goluri în favoarea lui SCM Politehnica (22-14). A venit însă rândul călărăşenilor să recupereze din diferenţă, mai galopant în ultimele minute, fapt ce a declanşat şi mai multe reacţii nervoase pe banca amfitrionilor. Cu Pero Milosevic şi managerul Dan Dumitru în prim plan. Relaxarea din teren putea să-i coste pe alb-violeţi avantajul de cinci goluri avut cu cinci minute înainte de final. Norocul gazdelor a fost că oaspeţii au grăbit ultima oportunitate de a egala şi astfel, la fel ca şi cu Dinamo, formaţia alb-violetă a câştigat. A fost totodată mai puţină voioşie după fluierul final.

După „păţania” de la Buzău, SCM Poli are acum un adversar greu şi „afară”, va juca miercuri 13 februarie în fieful rivalei din Baia Mare. Alb-violeţii au acum 31 de puncte după 17 runde.

Marcatori:

SCM Politehnica: Sadoveac 10 goluri, Orbovic 6, Marjanovic 5, Fenici 2, Cîmpan 2, Milosevic 2, Păiuș 1, Pribanic 1.

Călăraşi: Vartic 6, Gurkovsky 5, Dospinescu 4, Hanțaru 3, M Bujor 2, Radojkovic 2, Dumitriu 2, Munteanu 2, Pejovic 1, G Bujor 1.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.