Încă unul: ACS Poli a împrumutat un mijlocaş de la CSU Craiova....

Încă unul: ACS Poli a împrumutat un mijlocaş de la CSU Craiova. A fost jucătorul Călăraşiului în toamnă

0
DISTRIBUIȚI
sursa foto: biletu-zilei.com

ACS Poli a ajuns la nu mai puţin de 15 nume noi faţă de prima parte a sezonului. Cu trei zile înainea duelului cu Ripensia ultima clasată a anunţat împrumutul mijlocaşului Lucian Buzan de la CSU Craiova. În toamnă acesta a fost în Liga I, dar a bifat doar două jocuri în tricoul Dunării Călăraşi.

Valeriu Răchită face mutări şi pe ultima sută de metri la ACS Poli. Club care într-un lot de 21-22 de jucători are deja 15 noutăţi în această iarnă! Lista despărţirilor fiind şi ea generoasă.


Ultimul sosit e tânărul Buzan (19 ani), mijlocaş central care în toamnă a fost cedat, tot sub formă de împrumut, sub comanda lui Dan Alexa, la Călăraşi, dar „Chirurgul” nu l-a folosit decât în două partide în elită. În sezonul precedent el mai jucase doar patru minute în Liga I. Născut la Caransebeş acest a efectuat junioratul chiar la Timişoara, fiind crescut la LPS Banatul.

„Ripi”, test „incognito”

Dacă ACS Poli continuă să înregimenteze jucători, concitadina cu care va da piept în prumul joc oficial din 2019, s-a pregătit cu încă un test, neanunţat. Ieri, Ripensia a jucat în Ciarda Roşie cu CNP, într-un joc-şcoală cu reprize de 30 de minute şi acontat cu 4-0. Chera, Ţiereanu, Monea şi Apro au înscris pentru roş-galbeni, care nu au avut însă alte surprize în lot. În continuare se pregăteşte sub comanda lui Alexandru Pelici şi ultimul venit, Constantin Stoica, el nu a fost anunţat încă oficial ca jucător al Ripensiei, dar va rămâne probabil la a 12-a clasată.

Partida ACS Poli – Ripensia se dispută sâmbătă, de la ora 11.00, pe arena „Electrica”, în runda a 22-a a Ligii a II-a.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.