Incendiu puternic în Timiș, doi oameni care au încercat să-și salveze casa...

Incendiu puternic în Timiș, doi oameni care au încercat să-și salveze casa au fost răniți FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1784548846">

Pompierii timișeni au fost solicitați de urgență în această dimineață după ce un incendiu a izbucnit la o casă din localitatea Tomnatic.

„În jurul orei 10.35 am fost solicitaţi să intervenim pentru lichidarea unui incendiu la o încăpere dintr-o locuință, din localitatea Tomnatic. La locul intervenției s-au deplasat două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, un echipaj SMURD şi 10 subofițeri. La sosirea echipajelor la locul intervenției, incendiul se manifesta într-o încăpere de aproximativ 30 mp. În urma incendiului au ars mobilierul şi elementele combustibile din încăpere. De asemenea, două persoane care au încercat să stingă incendiul până la sosirea echipajelor de pompieri, au suferit arsuri la nivelul membrelor superioare şi inferioare şi au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale. Cauza probabilă a incendiului: jar căzut din sistemul de încălzire”, a transmis ISU Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.