Începe construcția blocurilor ANL destinate tinerilor, la Giroc. Când se termină lucrările

Începe construcția blocurilor ANL destinate tinerilor, la Giroc. Când se termină lucrările

0
DISTRIBUIȚI

teren bloc anl

Pas important astfel încât în viitorul apropiat zeci de tineri din județul Timiș să beneficieze de o locuință. Călin Dobra, președintele Consiliului Județean Timiș, a anunțat că ieri a fost predat constructorului terenul pe care se vor ridica patru blocuri ANL, la Giroc.


Ordinul de începere a lucrărilor urmează să fie dat în 25 februarie.

Fiecare bloc va avea parter și două etaje. În total, vor fi realizate 88 de apartamente destinate închirierii de către tineri prin Agenția Națională pentru Locuințe.

“Lucrările tehnico-edilitare aferente investiției sunt suportate de către Consiliul Județean Timiș, din bugetul propriu. De asemenea, terenul necesar a fost pus la dispoziție de către instituția pe care o reprezint”, a precizat Călin Dobra.

Valoarea estimată fără TVA a contractului de proiectare și execuție a lucrărilor este de aproape 13 milioane lei, din care 370.000 lei reprezintă serviciile de proiectare, inclusiv verificare, iar restul lucrări de construcții-montaj. Pentru asigurarea apei calde menajere și încălzirea locuințelor, blocurile vor fi echipate cu centrale termice în condensație cu kit de evacuare.

Suprafața construită desfășurată este de 7.505 mp. Durata execuției este de 20 de luni de la ordinul de începere a lucrărilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.