Interlopul Lucian Boncu a rănit grav o femeie de 73 de ani....

Interlopul Lucian Boncu a rănit grav o femeie de 73 de ani. Ce s-a întâmplat UPDATE Victima operată

2
DISTRIBUIȚI

Interlopul Lucian Boncu a rănit, astăzi, o femeie, într-un accident rutier pe care l-a provocat. Tragedia s-a produs pe strada Muncitorilor, în dreptul imobilului cu numărul 51, din Giroc și, din ancheta polițiștilor a reieșit că Boncu, aflat la volanul mașinii, a dat cu spatele și a lovit în plin femeia, în vârstă de 73 de ani.


Victima a fost transportată în stare foarte gravă la spital. Interlopul a fost dus la spital pentru a i se recolta probe de sânge. Lucian Boncu este prietenul de chefuri al lui Ioan Nasleu, consilierul personal al primarului Nicolae Robu și a fost implicat în mai multe răfuieli dintre interlopi. Boncu are o condamnare cu suspendare cu termen de încercare de doi ani pentru amenințare. De asemenea, Boncu a primit o amendă penală pentru scandalul de la mall. Vom reveni cu amănunte.

UPDATE 1 Femeia, care s-a lovit cu capul de bordură, a fost resuscitată și transportată, în comă, la Spitalul Județean Timișoara, unde este supusă unei intervenții chirurgicale. Lui Lucian Boncu i s-au recoltat probe de sânge pentru a se stabili dacă a consumat droguri, alcoolemia fiind zero. Interlopul urmează să fie audiat de polițiști care au deschis un dosar penal.

 

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.