Ioan Nasleu, consilierul primarului Robu, dă în judecată PRESSALERT.ro după modelul prietenului...

Ioan Nasleu, consilierul primarului Robu, dă în judecată PRESSALERT.ro după modelul prietenului său, interlopul Boncu

0
DISTRIBUIȚI

 

Ioan Nasleu, consilierul personal al primarului Nicolae Robu, a transmis pe mailul redacției un drept la replică și a amenințat că ne va da în judecată așa cum a făcut și prietenul său de chefuri, interlopul Lucian Boncu. Asta după ce, astăzi, am publicat informații despre incidentul pe care l-a provocat în barul Storia și am publicat punctul său de vedere, Nasleu susținând că ”doresc să fac  precizări esențiale vizavi de acuzațiile false care mi se aduc în acest articol, dar și în alte articole publicate pe pressalert.ro”. 

Omul de încredere al liderului PNL Timiș susține că investigațiile publicate de-a lungul timpului ”conțin neadevăruri și calomnii, parte dintr-o campanie de discreditare a persoanei mele, a moralității, a imaginii mele publice, a celei profesionale, având ca țintă persoana mea, cât și indirect cea a domnului Nicolae Robu, primarul Timișoarei și a instituției pe care o conduce”.

Vă reamintim că PRESSALERT.ro a dezvăluit faptul că Nasleu se plimba cu un BMW care aparținea firmei Danyflor, care avea contracte de milioane de euro cu Primăria Timișoara pentru prinderea câinilor fără stăpân, ulterior Nasleu agresându-l verbal pe fotoreporterul site-ului. Deși a câștigat doar 1975 lei pe lună, conform declarației de avere din 2016, Nasleu a petrecut o vacanță de lux în Caraibe și a dat ”vina” pe nașul său milionar din America. Nasleu a devenit celebru pentru chefurile cu interlopii din Timișoara. De asemenea, PRESSALERT.ro a dezvăluit că ani de zile, Nasleu a completat în fals declarațiile de interese, uitând să treacă mai multe firme unde era acționar.


Ulterior apariției articolului și-a modificat declarațiile de interese. Am publicat, în exclusivitate, informații despre scandalul pe care l-a provocat în clubul Fratelli, ajungându-se la intervenția Poliției.

Referindu-se la comanda pentru mobilă, Ioan Nasleu se contrazice singur în dreptul la replică față de ce a declarat cu nici 24 de ore în urmă. Dacă ieri susținea că ”mi-a făcut doar niște rafturi și trebuia să-mi termine toată mobila ca să se facă plata. Nu mi-a mai făcut mobila, urmează că a zis să mi-o facă și urmează…”, astăzi, Nasleu a susținut că ” personal, l-am contractat pentru a îmi realiza câteva piese de mobilier, pe care acesta s-a angajat să le execute până la finele anului 2018. Cu toate acestea, din cauză că își plătea angajații cu salarii foarte mici și întârzieri mari, o parte dintre aceștia au plecat de la firma lui (…). Acești oameni au definitivat lucrarea pe care am comandat-o și pe care am plătit-o integral, dovadă fiind facturile și chitanțele cu sumele pe care le-am achitat pentru contravaloarea mobilierului. Nicio clipă nu i-am solicitat lui (…) să îmi facă piese de mobilier pe care să nu le plătesc așa cum se afirmă în articolul de presă”.

Ioan Nasleu susține în dreptul la replică ”în local Storia nu a avut loc nici un incident și nici un fel de scandal. A fost doar un schimb de replici referitor la comanda de mobilă pe care (…) nu a onorat-o față de mine. Nu am avut un comportament agresiv, așa cum în mod voit eronat menționează și autorul articolului cât și sursa citată, patronul atelierului de mobilă”.  Câteva rânduri mai jos, Nasleu susține că patronul atelierului de mobilă a fost nemulțumit că i-a cerut ” chitanțe, facturi și certificat de garanție. Lucru care l-a deranjat și a fost încă un motiv pentru care a înscenat falsul scandal dintre el și persoana mea în localul Storia. Nu înțeleg esența articolului publicat de pressalert.ro, atâta timp cât între mine și (…) nu există niciun fel de act, contract sau relație comercială scrisă pentru ceea ce textul articolului și citatul publicat din declarația lui (…) insinuează că aș fi cerut să îmi facă mobilă gratuit”.

Consilierul personal al primarului Nicolae Robu a lansat numeroase acuzații la adresa patronului atelierului de mobilă pe care nu le vom publica deoarece nu au legătură cu cele publicate de PRESSALERT. În tot dreptul la replică, Ioan Nasleu nu contrazice nimic din afirmațiiile făcute despre legăturile sale cu lumea interlopă din Timișoara. La finalul documentului, în încercarea de a ne intimida, Nasleu a anunțat că ”pentru stoparea acestei campanii de dezinformare și atac la persoană, îmi rezerv dreptul de a acționa în instanță publicația online PRESSALERT, pe autorul articolului – Dragoș Boța, cât și pe (…) pentru afirmațiile neadevărate și calomnioase la adresa persoanei mele”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.