Lepa Brena vine la Timișoara după 35 de ani. Când a fost...

Lepa Brena vine la Timișoara după 35 de ani. Când a fost anunțat concertul

4
DISTRIBUIȚI

Binecunoscuta solistă Lepa Brena, vine la Timișoara conform unui eveniment creat pe rețeaua de socializare Facebook, la Park Place, organizatorii anunțând că au pus în vânzare prima tranșă de bilete la prețul de 180 lei pentru un concert în data de 5 aprilie.
Lepa Brena a susţinut în 1984 un concert de neuitat pe stadionul Dan Păltinişanu, atunci 1 Mai, evenimentul fiind unul care a ramas în memoria tuturor timişorenilor care au ocupat până la refuz tribunele stadionului.

Cu șapte ani în urmă, în 2012, solista a anunțat că va susține un concert pe stadionul Dan Păltinișanu.


După două amânări consecutive şi un scandal în care organizatorii concertului au fost reclamaţi de mulţi timişoreni la Protecţia Consumatorului, concertul divei balcanice Lepa Brena care ar fi trebuit să se desfăşoare în data de 15 iunie 2013 nu a mai avut loc. Un an mai târziu, Lepa Brena a cântat în 2014, la Zilele Reșiței. Deocamdată acest concert nu este confirmat pe site-ul oficial al artistei.

4 COMENTARII

  1. Sa mai aiba parte de spectatori stimabila in toata viata ei la Timisoara cand mi se vor returna mie si familiei mele cele 3 milioane de lei „furate” de la ultimul „concert” volatilizat si anuntat la Timisoara!!!

  2. Se pare ca voi viniturile nu intelegeti ce s-a intamplat.Cand organizatorul,un ,,baiat dastept,, din Bucicuresti a plecat cu banii.IAr cantareata nu a primit nimic. Multumiti-i aluia pentru banii ,,furati,,.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.