Liberalul Cocean, o nouă acuzație dură pentru șeful PNL Timiș. Ce replică...

Liberalul Cocean, o nouă acuzație dură pentru șeful PNL Timiș. Ce replică îi dă președintelui CA de la Piețe SA

0
DISTRIBUIȚI

Liberalul Liviu Cocean, care a demisionat din funcția de director adjunct al SC Piețe SA. a reacționat la declarații făcute, ieri, de președintele consiliului de administrație al societății, Ioan Nasleu, colegul său de partid și a lansat un nou atac la adresa primarului Nicolae Robu. Vă reamintim că Nasleu a susținut că niciodată Cocean nu s-a plâns că nu ar fi fost sprijinit, că nu ar fi prezentat niciun proiect  și că ar fi demisionat din motive personale.

”Am scris că sunt motive personale, dar aceste motive sunt cele despre care am vorbit pentru că sunt principii peste care nu pot să trec.


Mi se pare puțin hilar. Nu am spus nicio clipă că mă voi dedica afacerilor pentru că ce spune acolo că am magazine și restaurant nu sunt valabile. Da, sunt firmele soției mele și eu am ajutat-o după program și o voi  ajuta, dar nu s-a pus problema să invoc acest lucru. Au fost destui colegi în ședința în consiliu de administrație care să confirme acest lucru. Nu eu am deschis subiectul pe această temă”, a declarat Liviu Cocean pentru PRESSALERT.ro.

Fostul director adjunct de la Piețe SA a susținut că ”cu domnul Nasleu, am avut o relație normală de când a venit ca președintte al consiliului de administrație. Atât eu, cât și ai mei colegi am sperat că ne va ajuta, acesta este primul gând, este mai nou și, probabil, de aceasta nu știe de inițiativele pe care le-am avut. Noi i-am spus despre toate acestea. Chiar ar trebui să recunoască faptul că dânsul a achiesat la ele. Proiect scris de mine? Păi a fost proiect scris de conducerea Piețe. Apropo de piață volantă, am avut primul inițiativa, am depus hârtie la primărie, am fost cu colegii pe teren și am găsit un loc chiar la RATT unde țineau vaporașele, în Dâmbovița”. Liberalul susține că primarul era la curent cu toate demersurile făcute de-a lungul timpul de conducerea de la Piețe SA în legătură cu contractul de concesiune.

Întrebat despre cine l-a declarat ”inoportun”, așa cum a afirmat atunci când a demisionat, Cocean a declarat că a fost catalogat așa de ”domnul președinte al PNL Timiș, Nicolae Robu. Spun că din alte motive pentru că nu sunt motive, așa cum am spus în postare, de speța în cauză, de activitatea la Piețe, ci din motive politice. Nu știu dacă este momentul acum să dezvoltăm…din motive politice”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.