Lista finală a tinerilor care primesc un teren gratis de la Primăria...

Lista finală a tinerilor care primesc un teren gratis de la Primăria Timișoara, contestată. Ce consilieri locali nu o vor vota

0
DISTRIBUIȚI

Cei 128 de tineri care au depus dosarele pentru a primi un teren gratis de la Primăria Timișoara și au rămas cu 10.000 de euro blocați în conturi de peste doi ani primesc o veste bună. Mâine, în ședința extraordinară a Consiliului Local Timișoara va fi supus votului, în sfârșit, „Tabelul nominal ierarhizat după punctaj al solicitanților de teren și a atribuirii parcelelor”.

Pe listă se află 209 tineri, însă doar 128 vor primi o parcelă gratuită pe str. Ovidiu Balea pentru a-și ridica o casă. Printre aceștia se află și Sanda Greblă, fostă consiliera personală a lui Robu, în prezent șefă a unui nou serviciu înființat în primărie.


City-managerul Robert Kristof ocupă poziția 146, iar Cătălin Iapă, consilier personal al edilului, se află pe locul 129, fiind primul sub linie, astfel că cei doi au ratat primirea unui teren.

Pe de altă parte, consilierul local ALDE Laura Chindriș a criticat lista, anunțând că aleșii locali din partid nu o vor vota.

„ALDE nu va vota această listă, pentru că reprezintă o mare nedreptate față de tinerii din Timișoara! Nu intenționez să fiu răutăcioasă, însă mi se pare destul de revoltător faptul că știu atâtea familii sau tineri la început de drum care nu au posibilitatea să își achiziționeze o locuință, iar un teren din partea primăriei ar fi un ajutor real pentru ei, însă acești tineri sunt doar amăgiți frumos de primarul Robu și ocupă listele doar la număr pentru că în final câștigătorii vor fi apropiații primarului. Cred că Robu vrea să-i demonstreze fostei șefe de cabinet că nu este «tâmpit rău» și astfel s-a asigurat că Sanda Greblă nu rămâne fără teren de casă până la finalul mandatului său”, a declarat Laura Chindriș.

Lista finală cu tinerii care vor primi un teren de la Primăria Timișoara pentru a-și ridica o casă este disponibilă AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.