ASU Politehnica a plecat cu un punct important din fief-ul Luceafărului. Bine...

ASU Politehnica a plecat cu un punct important din fief-ul Luceafărului. Bine susţinuţi în deplasare, „Băieţii în ghete” au avut ocazii mari

0
DISTRIBUIȚI
Foto: sspolitehnica.ro

Alb-violeţii pregătiţi de Cosmin Petruescu au remizat alb pe terenul Luceafărului Oradea. A fost un 0-0 cu ocazii importante pentru ambele combatante. ASU Politehnica putea deschide scorul din primul minut şi a avut 2-1 la capitolul bare. De remarcat ar fi şi numărul generos de susţinători avuţi de „Băieţii în ghete” în deplasare.

Era minutul 1 când noul vârf al timişorenilor, Cristian Ene a rămas singur cu portarul Moga, dar acesta din urmă s-a opus deschiderii scorului. ASU Poli, susţinută de un contingent important de fani bănăţeni, a mai avut în prima repriză o bară prin Alin Manea, care a şutat de la circa 25 de metri! Luceafărul a egalat la acest capitol pe finalul primei părţi, când de asemenea belgianul Wanya a găsit doar transversala porţii apărate de Murariu.


Aceiaşi Ene şi Manea au avut alte şanse de a puncta în partea secundă. Primul, în minutul 59 după o recuperare în careul advers, al doilea, cinci minute mai târziu, a trimis pe lângă bară, uşor din unghi. Dros şi Ignea au irosit de asemenea o ocazie de a puncta la aceeaşi fază. Iar pe final bara a fost ţintită din nou de elevii „Conferenţiarului”.

Per total e un punct bun pentru bănăţeni, care prin această remiză o ţine în spate pe Luceafărul. ASU Poli a acumulat 26 de puncte după 22 de runde. În etapa următoare alb-violeţii joacă tot în deplasare, la Cluj.

Foto: Peluza Sud / Facebook

Luceafărul: Moga – Moihedja, Băican, Oros (c), Wanya (76, Ciul) – Prejmerean, Chiorean – V. Pop, Bebey, Mitrică (60, Al. Dulca) – Luduşan (52, Paraschiv). Rezerve: I. Rus – Lu Yuefeng, Nemeş, Yabre. Antrenor: Cristian Lupuţ.

ASU Politehnica: Murariu – Jurj (81, I. Plămadă), Mera (c), Scutaru, Cherecheş – B. Vasile, Dros – A. Manea (67, Bedea), Ignea, Schieb – Cr. Ene. Rezerve: D. Munteanu – Cojocaru, Vidrăsan, M. Ene, Trip. Antrenor: Cosmin Petruescu.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.