Maghiarii de la Bohemian Betyars pregătesc un concert de crazy gypsy punk,...

Maghiarii de la Bohemian Betyars pregătesc un concert de crazy gypsy punk, la Timișoara VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Formația maghiară Bohemian Betyars va susține un concert de neratat joi, 21 februarie, la Timișoara, în cadrul căruia melomanii vor avea parte de o seară ticsită cu sound-uri crazy gypsy punk.

Trupa Bohemian Betyars a fost înființată la începutul anului 2009, când, după o seară lungă petrecută la un pahar de vorbă, pălincă și vin, vocalistul (Szűcs Levente) și chitarisul (Mihályfi Máté) s-au gândit să facă muzică împreună. Dintre băieții din Miskolc au mai recrutat un violonist (Palágyi Máté), un saxofonist (Czégé Balázs), un contrabasist (Fehér Gábor) și un baterist (Fellegi Kristóf).


Trecutul de lăutari și dansatori populari al violonistului și al contrabasistului s-a îmbinat cu muzica alternativă, reprezentată de ceilalți membri. Muzica lor e condimentată cu elemente punk și de muzică populară țigănească din Balcani, iar piesele lor ritmate reușesc să anime publicul la fiecare concert.

Trupa Bohemian Betyars a reușit să își rezerve locul în inimile fanilor de pretutindeni prin energia speed-folk și freak-punk pe care o degajă la concerte. Formația maghiară a cântat de două ori în deschiderea celebrilor Manu Chao, o dată pe scena festivalului Sziget și o dată în deschiderea concertului francezilor care a avut loc la Budapest Park. Anul trecut formația a susținut un concert în cadrul festivalului SXSW din Statele Unite Ale Americii, iar în luna martie a acestui an trupa va susține din nou recitaluri în cadrul aceluiași eveniment care are loc în Austin.

Concertul din Timișoara va avea loc joi, 21 februarie, de la ora 21.00, la Reflektor Venue. Biletele pentru acest spectacol costă 20 lei, iar pentru studenți 10 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.