Mai multe localități din Timiș rămân fără apă curentă în această săptămână

Mai multe localități din Timiș rămân fără apă curentă în această săptămână

0
DISTRIBUIȚI

Compania Aquatim a anunțat că furnizarea de apă va fi întreruptă în nu mai puțin de 15 localități din Timiș în această săptămână.

„În perioada 12 – 21 februarie 2019, se întrerupe furnizarea apei, pentru spălări și dezinfecții ale bazinelor de înmagazinare apă, în localitățile: Tormac, Șipet, Cadăr, Victor Vlad Delamarina, Pini, Vișag, Honorici, Buziaș, Bacova, Racovița, Hitiaș, Ficătar, Sacoșu Turcesc și Ohaba Forgaci.


De asemenea, miercuri, 13 februarie, între orele 08.00 – 16.00, se va sista livrarea apei în localitatea Belinț, tot din cauza lucrărilor de spălare și dezinfectare a rezervorului și a rețelei de apă. Spălarea conductelor face parte din programul de mentenanță preventivă și urmărește asigurarea calității apei distribuite consumatorilor”, a transmis Aquatim.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.