Martie începe cu dans: sesiune de primăvară a celor de la UnderTheIvy...

Martie începe cu dans: sesiune de primăvară a celor de la UnderTheIvy VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
Martie începe cu dans: sesiune de primăvară a celor de la UnderTheIvy

Seria de petreceri derulate sub genericul UnderTheIvy reîncepe la sfârșitul acestei săptămâni, cu o petrecere de neratat pentru fanii muzicii electronice, alături de Giuliano Lomonte, Crihan și Robert Mihai.

Giuliano Lomonte provine din Andria, o regiune în sudul Italiei și a devenit cunoscut grație pasiunii sale pentru muzica house care s-a materializat într/o serie de apariții în cluburi din Berlin ca Hoppetosse, Club der Visionaere, Wilde Renate sau Watergate. Îndrăgostit până peste cap de viniluri și piesele trippy – groovy, Giuliano a scos câteva piese de succes la label-uri cunoscute și are parte de recunoaștere internațională.

Încă din anul 2004, Crihan a început să îți croiască drum cu repeziciune în sfera dj-ilor și a producătorilor.


Alin Crihan, s-a născut și a crescut într-un oraș din inima Transilvaniei pe nume Târgu-Mureș, unde aveau să încolțească semințele pasiunii sale pentru muzică. Un moment culminant în evoluția sa ca și artist a fost in 2009 când a decis să se mute la București pentru a se dedica mai mult pasiunii sale. Începe să se adâncească în diverse proiecte experimentale, iar la inceputul lui 2015 debutează sub diferite labeluri, precum Naural sau Ultrastretch. Îl poți vedea adesea pe Crihan în lineup alături de Petre Inspirescu, Raresh sau Rhadoo. De asemenea prezent în warmp-up-uri pentru Sammy Dee. Valentino Kanzyiani sau Maayan Nidam în diferite locații din orașul său adpotiv București.

Alături de ei la acest eveniment va mixa și Robert Mihai. Sesiunea de primăvară UnderTheIvy va avea loc vineri, 1 martie, de la ora 23.00, la Park Place, iar biletele de intrare costă 20 lei până la miezul nopții și 30 lei după.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.