Ministrul Justiției, așteptat cu rahat la Timișoara FOTO

Ministrul Justiției, așteptat cu rahat la Timișoara FOTO

0
DISTRIBUIȚI

Tudorel Toader, ministrul Justiției, era așteptat în această dimineață la Timișoara, unde a fost invitat să participe la bilanțul Curții de Apel din localitate.

Mai mulți timișoreni care aseară au protestat în Piața Operei la adresa noilor ordonanțe de urgență care modifică legile justiției au ieșit în întâmpinarea ministrului, a cărui sosire nu a fost confirmată, cu o tavă de rahat și un mesaj care-l descria drept un „comunist mânjit”.

Evenimentele în desfășurare nu i-au permis, probabil, ministrului Justiției să onoreze invitația de la Timișoara, pentru că astăzi are loc o ședință a plenului CSM, care vine după ce numeroși magistrați au contestat ordonanța dată de Tudorel Toader, cu modificări aduse legilor justiției. În cadrul acestei întâlniri se va dezbate punct cu punct această ordonanță. Ar trebui să participe și Augustin Lazăr și ministrul Justiției.


De asemenea, premierul Viorica Dăncilă i-a chemat după-amiază la discuții pe Tudorel Toader și pe cei din asociațiile de magistrați pentru a discuta despre nemulțumirile vizavi de această ordonanță.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.