Minoră care a sărit de la etajul I și a fugit de...

Minoră care a sărit de la etajul I și a fugit de acasă după o ceartă cu mama, căutată cu disperare de familie

0
DISTRIBUIȚI

O mamă îşi caută disperată fiica de 17 ani, care marţi seară, în urma unei dispute în familie, a sărit de la etajul I, de pe balconul apartamentului în care locuia cu mama ei, şi s-a făcut nevăzută, a transmis adevarul.ro.

„Bună, oameni buni, astăzi am să vă cer ajutorul şi am nevoie de ajutor ca de aer, fata din poză este fata care acum 17 ani mi-a adus zâmbetul în casă. De aseară, de la ora 6.30 a dispărut de acasă, rog cine o cunoaşte sau o vede pe undeva să sune la cea mai apropiată secţie de poliţie.


Mire dacă vezi anunţul vino mami acasă, orice lucru are o rezolvare, Mire ţi-am zis că tu eşti sufletul nostru, nu-l arunca la gunoi pentru o clipă de rătăcire”, a fost mesajul mamei pe pagina sa de Facebook.

Potrivit poliţiştilor, marţi, în jurul orei 19.30, Poliţia Lupeni a fost sesizată de o femeie din municipiul Lupeni, cu privire la faptul că fiica sa minoră, Ghercă Mirela – Gabriela, în vârstă de 17 ani, a plecat voluntar de la domiciliu, în urma unei dispute verbale. Mama fetei le-a declarat poliţiştilor că fata nu a mai plecat de la domiciliu. „În urma primirii sesizării, poliţiştii au demarat activităţi investigative şi de căutare, în vederea depistării fetei, faţă de care a fost solicitată măsura urmăririi naţionale. Persoanele care deţin informaţii utile anchetei sunt rugate să sesizeze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112”, a informat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Hunedoara, conform sursei citate.

Semnalmentele minorei sunt: 1,55 m înălţime, greutate 53 kg, păr scurt şaten, ochii căprui, faţă ovală. Era îmbrăcată cu un costum de trening de culoare gri, având un desen cu Mickey Mouse pe bluză şi pe pantalon.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.