Norman Beaker, o legendă a muzicii blues britanice, concertează în Timișoara

Norman Beaker, o legendă a muzicii blues britanice, concertează în Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Amatorii de muzică blues vor avea avea parte de un eveniment de neratat, care îl va aduce în Timişoara pe Norman Beaker, unul din cei mai cunoscuţi artişti ai acestui gen muzical din Marea Britanie.

Norman Beaker este unul dintre frontmanii scenei de blues britanice de mai bine de patru decenii. Descris de BB King ca fiind un „Freddy King alb”, Norman a colaborat alături de cele mai grele nume din gen, inclusiv BB King, Jimmy Rogers, Buddy Guy, Lowell Fulson, Fenton Robinson, Chuck Berry, Carey Bell James Booker, Jon Lord, Larry Garner și Ruby Turner.


Norman Beaker Band a lansat în luna septembrie a anului 2017 albumul ‘We See Us Later’, disc care a avut parte de recenzii favorabile din partea fanilor şi a presei de specialitate. Printre diversele sale colaborări de-a lungul anillor se numără şi cele în calitate de chitarist de studio, artistul realizând înregistrări pentru albume semnate Jack Bruce, Lowell Fulson, James Booker şi Van Morrison. Începând din 2017 artistul face parte din Blues Hall of Fame.

Concertul Norman Beaker Band va avea loc luni, 11 februarie, de la ora 21.00, la Reflektor Venue, iar biletele costă 25 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.