O bătrână a murit la spital după ce a fost salvată din...

O bătrână a murit la spital după ce a fost salvată din azilul groazei de la Liebling

0
DISTRIBUIȚI

Scene dramatice s-au petrecut noaptea trecută la Spitalul din Deta. Unul dintre bătrânii care au fost scoși din azilul groazei, aflat la Liebling, a murit în cadrul unității medicale.

Directorul Spitalului din Deta, Codruța Bugău, ne-a declarat că o femeie în vârstă de 86 de ani a murit în jurul orei 04.00, în urma unui stop cardiorespirator.

„Pacienta avea o patologie cardiacă cunoscută, a ajuns sever decompensată, nu a avut niciun fel de tratament la prezentarea în spital, nu era coerentă, era somnolentă, coopera foarte greu, iar starea ei s-a agravat ulterior.


Fiica pacientei a vizitat-o ieri și ne-a spus că nu a primit tratament în azil”, a afirmat Codruța Bugău.

Reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Timiș au anunțat că au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă ca urmare a morții bătrânei, în care fac cercetări.

O altă bătrână adusă de la azilul din Liebling are grave probleme stomacale, suferind o hemoragie internă, însă este momentan în stare stabilă.

Vă reamintim că un azil de bătrâni care funcționa ilegal a fost închis la începutul acestei săptămâni după un „raid” al autorităților. O altă vizită a inspectorilor OPC, efectuată aseară, a dezvăluit faptul că azilul funcționa în continuare, trei bătrâni aflându-se încă acolo.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.