O fabrică din vestul țării se închide, sute de muncitori vor deveni...

O fabrică din vestul țării se închide, sute de muncitori vor deveni șomeri UPDATE Ce spune ITM Timiș

0
DISTRIBUIȚI

În jur de 700 de muncitori care lucrează la fabrica de pantofi Rieker din Lugoj vor rămâne fără locuri de muncă în perioada următoare, a transmis lugojeanul.ro. Data estimată la care aceștia vor fi trimiși în șomaj este finalul lunii martie.

Reprezentanții conducerii nu au dorit să comenteze deocamdată informația. „Vom trimite în zilele următoare un comunicat de presă. Deocamdată nu comentăm nimic”, a declarat Ionuț Păsulă, managerul companiei lugojene, pentru sursa citată.

Informația că Rieker urma să se închidă circula printre muncitorii fabricii de pantofi încă din toamna anului trecut.


Angajații spun că decizia vine în urma ultimelor măsuri fiscale luate de către Guvernul României.

Vă reamintim că, de curând, şi Nestle a anunţat închiderea fabricii pe care o deţinea la Timişoara. În urma acestei decizii, peste 300 de persoane vor rămâne fără loc de muncă.

UPDATE Reprezentanții Inspectoratului Teritorial de Muncă Timiș au confirmat faptul că firma Reiker din Lugoj se va închide în perioada următoare, urmând să rămână fără locuri de muncă peste 650 de persoane.

„Am primit zilele acestea o notificare cu privire la o disponibilizare totală a unui număr de 663 de angajați. Fabrica ar urma să se închidă în perioada următoare, nu știm care sunt motivele”, ne-a declarat Pavel Kasai, șeful ITM Timiș. (Adriana Mîț)

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.