Extorcare cu tupeu: îți schimbă cu forța burlanele casei și apoi te...

Extorcare cu tupeu: îți schimbă cu forța burlanele casei și apoi te obligă să plătești

0
DISTRIBUIȚI

Polițiștii Biroului de Ordine Publică al IPJ Arad au depistat ieri, în flagrant, mai mulți bărbați care înlocuiau fără drept burlanele unui imobil.

„În urma activităților de patrulare, polițiștii au depistat în flagrant delict, pe strada Coloniștilor din municipiu, patru bărbați cu vârste cuprinse între 22 și 44 de ani care inlaturau părți ale unui imobil.


În fapt, cei patru au fost surprinși în timp ce smulgeau și demontau o parte a șarpantei acoperișului și a burlanelor de scurgere a apei pluviale, montând in locul acestora altele noi în scopul de a fi retribuiți pentru «lucrarea» efectuată. Din verificările efectuate, s-a constatat că activitatea prestată de cei în cauză nu ar fi beneficiat de acordul proprietarului imobilului, neexistând vreo autorizație în acest sens. Cei patru s-au ales cu dosare de cercetare penală pentru săvârșirea infractiunii de distrugere. Totodată, aceștia au fost sancționați conform legii 12/1990 cu amendă în valoare de 2.000 de lei pentru efectuarea de acte comerciale fără autorizație. Bunurile utilizate (burlanele) în vederea prestării de servicii au fost indisponibilizate de polițiști”, a transmis IPJ Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.