Președintele consiliului director al ATCCE 2021, mesaj tranșant: ”Nu sunt omul nimănui,...

Președintele consiliului director al ATCCE 2021, mesaj tranșant: ”Nu sunt omul nimănui, nu sunt angajat politic, nu voi candida”. Ce măsuri urgente a anunțat

0
DISTRIBUIȚI

Președintele consiliului director al Asociației Timișoara Capitală Culturală Europeană 2021 a Culturii, Horațiu Rada, a publicat, astăzi, un mesaj pe pagina sa de Facebook în care vorbește despre ce s-a întâmplat cu proiectul de când a fost ales în această funcție și spulberă câteva ”mituri urbane”. Rada a susținut că ” un principiu foarte important care mă guvernează în ceea ce fac în plan profesional – respect legea și consider că sub nici o formă nu poți conduce corect dacă ești dispus să faci compromisuri care să încalce legea.
Revin și spun despre calitatea de președinte, că președintele nu decide de unul singur și nu impune. Președintele propune iar decizia este votată în Consiliul Director.


Așa funcționează lucrurile. Avem un statut și avem legi care trebuie respectate”.

Horațiu Rada a anunțat măsurile care vor fi luate în periaoda următoare – un audit finaciar extern, un raport de management al echipei executive, revizuirea tuturor contractelor în vigoare, realizarea unei noi organigrame și scoaterea la concurs a unor posturi cheie. Acesta a anunțat că solicitările de intrare în asociație vor fi discutate în proxima adunare generală.  Președintele consiliului director susține că, alături de administrația locală, ”mediul de afaceri este receptiv, avem sprijin atât local, cât și național. Iar cu câteva companii internaționale discutăm deja chiar parteneriate strategice pentru 2019-2021. Mă bucur să există deschidere la nivel de Ministerul Culturii, la nivel de Parlament, în mediul diplomatic, unde toți m-au asigurat că sprijină Timișoara. Rezultatele concrete ar trebui să se vadă în câteva săptămâni, acum că a trecut și bugetul în Parlament”.

În finalul postării, Horațiu Rada a răspuns ”câtorva vorbe care circulă în folclorul local : nu sunt omul nimănui, nu sunt angajat politic, nu voi candida pe vreo listă și nici ca independent, nu vreau să mă afirm, nu am interese directe. Fac afaceri de 22 de ani, sunt asociat cu aceeași persoană în toate firmele mele, suntem lideri pe domeniul nostru de activitate, ne respectăm profesia și partenerii, și singurul motiv pentru care m-am angajat în acest proiect este că vreau să fac ceva bun pentru acest oraș. E prea puțin ? Timpul va demonstra”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.