Președintele PMP, la Timișoara: “Dăncilă fumează ceva înainte de a ieși în...

Președintele PMP, la Timișoara: “Dăncilă fumează ceva înainte de a ieși în spațiul public”

1
DISTRIBUIȚI

eugen tomac

Președintele PMP, Eugen Tomac, a criticat-o dur, astăzi, la Timișoara, în cadrul unei conferințe de presă, pe Viorica Dăncilă, după ce premierul României a declarat, ieri, că a scos țara din “noroaie” prin Programul Național de Dezvoltare Locale. Eugen Tomac a afirmat că premierul Dăncilă ar “fuma ceva” înainte să iasă în spațiul public cu astfel de afirmații.

“Am văzut ieri un premier… Nu aș vrea să folosesc un termen foarte dur, dar am impresia uneori că distinsa doamnă Dăncilă, înainte de a ieși în spațiul public, fumează ceva. Pentru că trebuie să fii complet rupt de realitate să vii să spui că ai scos România din noroi, în condițiile în care un sfert din drumurile publice sunt drumuri ca în secolul XIX, fără asfalt, fără piatră, în condițiile în care avem sute de mii de copii în mediul rural care parcurg kilometri întregi pe jos pentru a ajunge la o unitate de învățământ, în condițiile în care avem doar 30% din gospodării racordate la rețeaua de gaze.


70% din gospodăriile sau din apartamentele și casele din România se încălzesc încă cu lemne. Când ai acest tablou sumbru, să vii să spui că ai luat măsuri prin care peste noapte, nu știu cum, ai schimbat imaginea țării, mi se pare halucinant și arată cât de departe este Palatul Victoria de realitățile românești”, a declarat președintele PMP.

De asemenea, Eugen Tomac a mai precizat că partidul pe care-l conduce și-a propus să obțină scoruri “foarte bune” la alegerile europarlamentare din această primăvară. În aproximativ două săptămâni, lista finală a candidaților PMP pentru Parlamentul European urmează să fie făcută publică.

Eugen Tomac s-a aflat, astăzi, la Timișoara, pentru a participa la o conferință regională a partidului, în cadrul căreia s-a discutat despre alegerile europarlamentare cu lideri ai filialelor din Timiș, Arad, Caraș-Severin și Hunedoara.

1 COMENTARIU

  1. Tot timpul se vor gasi 4% din acest electorat sa aiba aptitudine de a-si trage, de a combina, de a smecheri. Astazi entitatea se numeste P lui Basescu .

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.