Prima înfrângere acasă, suferită în faţa liderului din Constanţa. SCM Politehnica a...

Prima înfrângere acasă, suferită în faţa liderului din Constanţa. SCM Politehnica a pierdut pe final duelul cu Dobrogea Sud GALERIE FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1250233340">
Foto: Virgil Simonescu

Handbaliştii alb-violeţi nu au mai putut ţine ritmul pe final şi au cedat acasă în faţa trupei de la malul mării. SCM Politehnica a condus cu patru goluri pe finalul primei părţi, însă Dobrogea Sud Constanţa a întors treptat rezultatul în partea secundă. S-a încheiat 27-30 (15-12) şi bănăţenii riscă să piardă poziţia a 6-a în clasament.

Calificate deja în play-off, cele două grupări din extremele ţării, au o mică rivalitate. Reaprinsă anul trecut şi prin finala de Cupă cu cântec pierdută de alb-violeţi la Constanţa. SCM Poli a început bine şi a condus aproape mereu în prima parte. Pe finalul reprizei oaspeţii au trecut chiar printr-o perioadă cu şapte minute fără fol marcat. Cu toate acestea Dobrogea Sud a revenit pe parcursul reprizei a II-a.

Echilibrul pe tabelă (16-16) a fost reinstaurat rapid, în minutul 36. Poli a încercat apoi să menţină un avantaj fragil într-un meci cu multe goluri. Ultimele cinci minute au fost însă nefaste pentru amfitrioni. Vujovic şi-a dus echipa în avantaj după ce timişorenii nu au profitat de omul în plus temporar. Mai mult, Marjanovic şi Sadoveac au irosit lovituri de la 7 metri care ar fi însemnat măcar şansa unei remize. A fost rândul constănţenilor să se distanţeze la patru goluri, dar aceştia au făcut-o atunci când trebuia.

Dobrogea Sud rămâne pe locul 1, dar urmăritoarea CSM aflată la cinci puncte în spate are şi două meciuri în minus. De partea cealaltă, SCM Poli poate fi depăşită de urmăritoarea Steaua, dacă aceasta învinge mâine chiar la CSM. Miercuri, 27 februarie (ora 17.30), bănăţenii joacă pe terenul roş-albaştrilor, în runda a 21-a a sezonului regulat.

SCM Politehnica (marcatori): Orbovic 4 goluri, V. Milosevic 2, Dragas 3, Pribanic 2, Sadoveac 6, Marjanovic 6, Cîmpan 1, Fenici 3.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.